Onze hulpverlening

Over GrandCare

Menu Sluiten
Onze hulpverlening

GrandCare’s visie: mensen begeleiden, dichtbij en samen

GrandCare ziet de samenleving als een geheel van onlosmakelijk met elkaar verbonden individuen die elkaar op allerlei manieren beïnvloeden. Als we iets willen verbeteren, moeten we het met elkaar doen, juist ook door familie, vrienden en hulpverleners in de buurt daarbij betrekken. We vinden dat mensen zo veel mogelijk ruimte moeten krijgen om zichzelf te zijn, liefst in hun eigen omgeving.

GrandCare’s missie

GrandCare wil mensen hun eigen leven laten leiden op een manier waar zij zich prettig bij voelen, zij zichzelf kunnen zijn en binnen aanvaardbare normen en waarden. Daarom bieden wij hulpverlening die we onze eigen naasten toewensen.

Deel team GrandCare

Maak kennis met ons

Wil je direct contact met ons opnemen? Of heb je een vraag met betrekking tot jouw regio? Maak dan kennis met ons op deze pagina en lees meer over de coördinatoren, managers en directie van GrandCare. Of lees hier het verhaal van Femke over haar werk als ambulant begeleider.

Alle voordelen op een rijtje

Al ruim twaalf jaar is GrandCare een daadkrachtige organisatie in de Regio.

Inzetbaar buiten reguliere werktijden
Generalistisch werken
Werken vanuit kracht van de professional
Snel inzetbaar
Kwaliteit in zorg
Samen met cliënten en zorgverleners

Werken bij GrandCare

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s. Spreekt onze visie en organisatie jou aan? Houd dan onze vacatures in de gaten of stuur een open sollicitatie. Ook kan je hier een interview lezen met Femke en het verhaal van Laura,  zij werken bij ons als ambulant begeleiders en vertellen meer over hun ervaringen.